Bilforhandler, Bilreparation, Autoværksted, Autoforhandler, Mekaniker, Næstved

Skal bilen på værksted eller have service

Velkommen til vores moderne autoværksted i Næstved, hvor vi går meget højt op i at yde et højt serviceniveau og give vores kunder en god oplevelse.


JH Auto & Service tilbyder flere former for reparationer, forsikringsskader, service som f.eks. olieskift og bremsekontrol, klargøring til syn, montering af dæk, montering af ekstra udstyr m.v.


Vi hjælper altid gerne med at gøre din bil sommer- eller vinterklar, og vi rådgiver professionelt om de rette valg for dig og din bil.


Vi vil gerne være DIN automekaniker i Næstvedområdet, og derfor garanterer vi dig altid en god service og en lav timepris. På vores værksted er kunderne vores førsteprioritet: vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor gør vi meget ud af at udføre alle reparationer til en fair pris, for at give alle vores kunder en god handel.


Vi tilbyder nu en timepris på KUN kr. 380 + moms - kr. 475 inkl. moms. 


Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din bils næste værkstedsbesøg. Vi er altid friske på et godt tilbud! Kom forbi værkstedet på Gallemarksvej 50 i Næstved til en kop kaffe og en uforpligtende snak.
 

Group Auto Unions         Liqui Moly motorolie. Liqui Moly er Tysklands førende producent af motorolier, og markedsleder i hjemlandet. Herudover eksporteres til mere end 100 lande.          Vi sælger kvalitets olie, biltilbehør, dæk og fælge, pærer, bilpleje og meget andet          Motorproblemer skyldes ofte urenheder i motorsystemet. Kom og hør hvordan Bell Add kan løse problemer med f.eks. startbesvær eller forurening.

 

 

Bliv forhåndsgodkendes til billån online under fanen finansiering

 

 

                                               

 

 

Skal bilen på værksted eller have service

Se udvalget af brugte biler

Vi har altid et fint udvalg af bedre, brugte biler til fornuftige priser. Vi har brugte biler fra mange forskellige mærker, i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde den bil, der passer til dig, og vi er altid klar med et godt slagtilbud! At købe brugt bil handler om tryghed, og derfor hjælper vi dig gerne med rådgivning

Tid til bilreparation besøg vores autoværksted

Levering

Alle vores salgsbil (Undtaget engros-biler) bliver leveret serviceret, gennemgået og klargjort inden levering, så du kan føle dig tryg ved en bilhandel. 

 

Se vores udvalg af brugte biler til billige penge

Nummerplader

JH Auto er nummerpladeoperatør og tilbyder salg af nummerplader samt omregistrering.